Crocodile Creek speelgoed en spelletjes
Toys

Crocodile Creek speelgoed en spelletjes

Crocodile Creek Toys & Games is een bedrijf dat gespecialiseerd is in educatief speelgoed voor kinderen. Het biedt een breed scala aan leerzaam en creatief speelgoed dat geschikt is voor meisjes en jongens, van baby’s tot tieners. Met Crocodile Creek Toys & Games kunt u de toekomst van uw kind helpen vormgeven. Hun assortiment educatief speelgoed is ontworpen met het oog op de voorkeuren van kinderen. Je kunt kiezen uit veel educatieve spellen voor kinderen. U kunt ook kiezen uit een breed scala aan activiteiten waarmee kinderen rekenen, lezen, muziek, handvaardigheid en aardrijkskunde leren.

De Crocodile Creek Crooked Treehouse is een ander spannend spel dat speciaal is ontworpen voor jonge kinderen. Dit is een boomhut waar jij en je kind kunnen doen alsof ze krokodillen zijn en je omgeving kunnen verkennen. Je moet in de bomen klimmen en naar aanwijzingen zoeken om bij de schat te komen. De Crocodile Creek Crooked Treehouse heeft verschillende niveaus waardoor je kleintje gek wordt en geniet van een geweldige tijd om te verkennen. Houd er echter rekening mee dat de peuters en kleuters mogelijk niet het hele spel voltooien.

Curious George is een ander Crocodile Creek Toys & Games-spel waarmee kinderen meer te weten kunnen komen over de natuurlijke wereld. In dit spel word jij als George uitgenodigd om de Crocodile Islands te bezoeken, waar je verschillende objecten moet inspecteren en informatie over hen moet verzamelen. Je kunt Crocodile Oil, Crocodile Lures en Crocodile Bones bekijken die je kunnen helpen meer informatie te vinden. Dit geeft je een goede kans om informatie te verzamelen over dieren die je nog nooit eerder hebt gezien.

Crocodile Creek brengt je ook zijn andere educatieve spellen zoals Crocodile Slide. Dit is een diavoorstelling waarmee de kinderen de krokodillen kunnen identificeren door middel van geluid of zicht. Bij veel tracks kunnen de kinderen in hun tracks spelen om te zien hoe goed ze de verschillende krokodillengeluiden kunnen leren onderscheiden. Terwijl ze dat doen, verschijnen de krokodillen op de dia’s en rennen ze over het scherm. Als ze dichtbij genoeg zijn, kun je ze zelfs aaien.

Een ander van Crocodile Creek’s vele speelgoed heet de Crocodile Surprise. Dit is een eenvoudig, leuk en veilig spel dat elk kind urenlang plezier zal bezorgen. Dit is perfect voor die kinderen die alle boerderijdieren willen leren kennen. Terwijl het kind met de boerderijdieren speelt, leren ze namen en meer. Dit is een geweldige manier om kinderen via speelgoed en spelletjes kennis te laten maken met het boerenleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *